THIS IS ME!!!!!!

Chiao världen!

Monica var namnet och jag är en levnadsglad, öppen, spontan och jordnära tjej som just fyllt 24 år! Jag bor i en norrländsk småstad och trivs alldeles utmärkt med det, jag skulle nog bäst kunna beskriva mig själv som en riktig Norrlandstjej på alla sätt och vis;) He ska vara mycket snö på vintrarna! He ska vara skoter- och skidåkning! He ska vara fart och fläkt!

Älskar att träffa familjen, vännerna och pojken min. Att sy och baka/laga mat står också högt upp på listan. Annars gillar jag att shoppa, festa, dansa, resa, träna, se Skellefteå AIK spela, film, musik, mysiga hemmakvällar…ja listan kan göras mycket längre….;)

Jag är utbildad undersköterska, men drömmer om att studera till socionom eller barnmorska i framtiden. När det blir?! Jag hoppas det blir snart!

I den här bloggen kommer jag att skriva om mitt liv och allt som gör det så roligt att leva! Jag kommer bland annat att skriva recept på både mat, bak och drinkar. Dela med mig av livets goda stunder, skriva om min vardag, dela med mig av mina tankar och åsikter. Sen vår vi se vart jag kommer på att skriva om. Den ända jag vet är att jag kommer att vara mig själv och dela med mig av det som jag tycker är värt att dela med sig av=) Hoppas just du gillar just min blogg!!

Ha det så bra!!!

Chiao// Monica

Lämna en kommentar